Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Varför underhålla?

Fokus på din effektivitet

Färre driftstörningar och bättre andrahandsvärde, det är bara några av fördelarna som du kan ta del av genom att använda Farmers First Underhåll.

Om du sköter det löpande underhållet bra kan du använda ditt redskap eller din maskin längre. Genom att utföra förebyggande underhållsåtgärder går det att undvika driftstopp och reparationer som både är dyra och tar tid.

Har du dessutom använt Farmers First och loggat ditt underhåll har du bäddat för att få bra betalt om du bestämmer dig för att sälja eller byta in den i framtiden. Din digitala, verifierade, underhållslogg är därför en värdehandling.
Create machine list Farmers First
Skapa underhållsplan i appen

När lantbruk är din passion

Farmers First håller ordning på underhållet så att du kan fokusera på det andra. Maskinunderhållet kan kännas tungt och tråkigt att genomföra, trots att det är viktigt ur både ekonomiska och säkerhetsmässiga synvinklar. Det är kanske inte det roligaste att behöva hålla koll på med alla användarmanualer som finns och papper att behöva sortera. Med Farmers First blir det enklare och användarvänligare att hålla koll på maskinunderhållet så att det blir roligare att genomföra.

Som lantbrukare behöver man ha kunskap inom en massa olika områden, allt från ekonomi, till djurhållning och mycket mer, vilket gör det svårare att hitta tiden till maskinunderhållet. Därför ska Farmers First Underhåll göra det enklare att hålla koll på underhållet åt dig så att du kan hålla koll på det andra.

Ordning & reda

Att ta hand om och underhålla din maskinpark är en komplex och svår uppgift, inte minst i en hektisk arbetsvardag, med många anställda och ännu fler maskiner eller redskap som på en medelstor gård skulle innebära ett tusental underhållsåtgärder på ett år. Farmers First håller allt underhåll i minnet åt dig så att det både blir smidigare och enklare för din verksamhet att fördela arbetet mellan de anställda och att logga underhållet. Det gör det möjligt för alla, till och med serviceverkstaden, att ta del av samma information.

Dela underhållsplan med anställda och verkstad

Säkerhet & arbetsmiljö

Att genomföra underhållsåtgärder ökar säkerheten och stärker arbetsmiljön. Underhållsåtgärder är viktiga ekonomiskt och för att vara tidseffektiv men de är också viktiga för säkerheten och arbetsmiljön. Lantbruket ligger i topp som en av de farligaste arbetsplatserna, och i Sverige brinner det i snitt en och en halv traktor per dag. Genom att säkerställa att underhållet blir gjort, och ha det loggat, förebygger du olyckor och stärker arbetsmiljön. Att ha allt loggat gör att du kan kontrollera att det är gjort, och om det behövs visa att det är gjort.
Underhållsåtgärder på traktor
Koppla användare till maskiner inom verkstaden i appen

Information & användare

Med Farmers First kan du enkelt koppla användare till maskiner inom verksamheten. Det är bara de som är kopplade till verksamheten som har tillgång till informationen.

Med många anställda och ännu fler redskap och maskiner kan det vara skönt att fördela maskinerna och ansvaret för deras underhåll på olika personer. Därför går det att koppla användare till maskiner så att alla anställda inte ska behöva se alla maskiner som finns i verksamheten. På så sätt blir det enklare att hitta till maskinen och ha koll på de maskinerna som de anställda själva använder.

Farmers First i korthet