Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan

Priser

Välj ett upplägg som passar dig!

Vi vill att alla ska få möjlighet att testa vår underhållstjänst och påbörja resan mot en förbättrad maskinekonomi. Därför erbjuder vi dig som är lantbrukare, driver maskinstation eller entreprenadföretag tillgång till tjänsten kostnadsfritt under hela 2024!
Tre mobiler med Farmers First appen

Vad kostar det sen?

Gratisversionen ikon

Gratisversionen

Testa fördelarna med underhållstjänsten helt kostnadsfritt! Med vår gratisversion kan du enkelt lägga till upp till tre maskiner och få full tillgång till all funktionalitet för att underhålla dina maskiner.
Månadslicens ikon

Månadslicens

För användare med större behov erbjuder vi vårt prisvärda licensalternativ. Från och med den fjärde maskinen tar vi endast 10 kr per månad per extra maskin utöver de tre som ingår i den gratisversionen.
Ingår vid köp ikon

Ingår vid köp

För dig som köpt en maskin av oss ingår underhållstjänsten i serviceavtalet. Du får då tillgång till underhållstjänsten kostnadsfritt under avtalets tid oavsett vilken kostnadsplan du valt.

Vi hjälper dig att räkna

Boka tid med vår maskinekonom!

Att räkna på maskinekonomin och ta beslut kan vara utmanande på egen hand, men vi är redo att erbjuda rådgivning och stöd för att hjälpa dig på vägen. Vår maskinekonom har många års erfarenhet av att arbeta med lantbruksekonomi.
jakob söderberg