hero-image

Djupluftare GKB DTA260

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

498 800 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av DeepTineAerator 260 levereras i sitt standardutförande utan extra tillval. I standardutrustningen ingår bland annat:
• Idealisk för stora ytor på golfbanor, idrottsanläggningar och stora grönytor.
• Klarar de tuffaste förhållandena
• Arbetsdjup ner till 40 cm

Listpris denna konfiguration

498 800,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

GKB DTA260 har en arbetsbredd på 260 cm.

Arbetsdjupet kan justeras ner till 40 cm, det ger ett tillräckligt djup för att nå förbi gräsets rotsystem i princip överallt på golfbanan och idrottsplatsen.

Tinorna (Pinnarna) är superenkla att byta och finns att beställa i olika utförande, så man enkelt kan justera och bestämma håltypen och resultat.

-Att kunna djuplufta, dressa och stimulera rottillväxt som i förlängningen stärker hela gräsplantan är viktigt.

GKB DTA260 (Deep Tine Aerator): Är en maskin för riktig stora ytor, med sin robusta konstruktion och rejäla arbetsdjup blir det enkelt och går snabbt att lufta stora kompakterade gräsytor.

-Regnvatten kan efter att man djupluftat och dressat, enklare passera genom profilen och luften leds enklare in i rotstrukturen, vilket ger förutsättningar för friskare och grövre gräsplantor.

Med GKB:s DTA-modeller får du helt enkelt förutsättningar för att skapa förbättrade och slitstarkare spelytor.

Egenskaper

Byta tinor - Snabbt och Enkelt.

Byta tinor - Snabbt och Enkelt.

När tinorna är monterade på maskinen:
- Fäll upp tinorna och demontera skruvförbanden. (Tinorna kläms fast mellan två små stålplåtar.)
- Lossa bultarna för att byta tinor.
- Ta bort de gamla tinorna och placera de nya tinorna i samma positioner.
- Fäst de små stålplåtarna och dra åt skruvarna.
- Sätt sedan enkelt tillbaka tinhållarmodulerna på maskinen.

GKB DTA 3-växlade rotor

DTA är utrustad med en kraftigt konstruerad 3-stegs växellåda. Man justerar enkelt mellan växlarna 1-3 för att anpassa rotorns hastighet till hastigheten på traktorns framfart. Det blir då enklare att få rätt och konsekvent distans mellan hålen som tinorna gör. Man väljer växel efter hastigheten på traktorn.
GKB DTA 3-växlade rotor
Hydraulisk Höjdjustering

Hydraulisk Höjdjustering

Modellerna DTA210 och DTA260 är mycket mer "Heavy Duty" och tänkta för att användas vid den mest intensiva, djupaste luftningen (som t.ex. användning av entreprenörer), med ett arbetsdjup på 40 centimeter.

För dessa två största modellerna kan du enkelt justera önskat djup med hjälp av den hydrauliska höjdjusteringen .

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
Användarens val!
Hållbarhet

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

Specifikation

    Djupluftning

  • Arbetsbredd 2600 mm
  • Max Arbetsdjup 400 mm
  • Effektbehov 65-90 hkr
  • Hydraulisk arbets-djupinställning
  • Tillkoppling Den bakre 3-Punktslyften (kat I)
  • Specifikation växellåda HD, 3 växlad
  • Justering arbetsdjup Mekaniskt justerbar främre rulle

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.