Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Motorex Ceramic Paste , 100 g tub - 20 pack

Motorex Ceramic Paste , 100 g tub - 20 pack

Art.nr: F01041834

Motorex

Leveranstid: 5-7 Dagar

180,92 kr

Exkl. moms

Observera anpassad leveranskvantitet

Keramisk pasta är en monteringspasta som förhindrar termiskt starkt belastade delar som avgasskruvar, tändstift, bromsbelägg och värmeväxlare från att fastna. Denna pasta rekommenderas också starkt för fogar i rostfritt stål. Dess mycket goda vidhäftning och motståndskraft mot saltvatten gör den till en mångsidig monteringspasta. Tack vare sin höga halt av keramiska partiklar leder den inte elektricitet och är därför lämplig som separeringspasta för en mängd olika applikationer.

Användningsområde:
Denna anti-kärvningsegenskap gör den lämplig för att förhindra att delar som utsätts för hög termisk belastning, såsom avgasskruvar, tändstift, bromsbelägg och värmeväxlare, smälter/fastnar. Denna pasta rekommenderas också starkt för fogar i rostfritt stål. Den är mycket vidhäftande och resistent mot saltvatten, vilket gör den till en mångsidig monteringspasta.

Användning:
Elektriska komponenter som lambdasensorer, servomotorer, ABS-sensorer etc. kan monteras korrekt med den keramiska pastan och fungerar då utan negativ påverkan av krypströmmar.

Produktfunktioner:
  • termiskt motstånd
  • utmärkt korrosionsskydd
  • skyddar optimalt mot oxidation och nötningskorrosion
  • inga elektrolytiska reaktioner
  • förhindrar kallsvetsning
Förpackningsantal 20x100 g