Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
RazorCutter

Razor Cassette till John Deere 2750

Art.nr: K01177944

ATT

Leveranstid: Kontakta oss

Observera anpassad leveranskvantitet

RazorCutter™-kassetten ger en mindre påfrestning på gräsplantan genom att använda icke-karbidspetsade, laser skurna blad. De hjälper till att minimera eventuella skador som kan leda till ökat angrepp på växt-patogener ~vid användning av vanliga karbidspetsar.

För att motverka snabbare slitage, vilket resulterar i en rundad spets, kan rotoraxeln vändas 180°. Detta gör det möjligt att använda båda sidorna av bladspetsen för att konstant bibehålla en skarp kniv ner genom gräsytan.

 

Finns i 22, 26 & 34 tums utförande. Med rätt val av chassi och adapter så passar denna John Deere, Toro, Jacobsen klippare. Välj din klippare uppe till vänster.


Den smarta lösningen för grönytor klippning och underhåll
TMSYSTEM™ låser upp den fulla potentialen i din John Deere-, Toro- eller Jacobsen-triplex greenklippare för arbeten på tee, fairway, foregreen och green.

Det enda kassettsystem som förvandlar en trippelgreen- och/eller fairwayklippare till ett "komplett" system för gräsunderhåll.

Med hjälp av det universella chassit och lämpliga adaptersatser ersätter TMSYSTEM™ OEM-klippenheten och ger dig möjligheten att snabbt byta till specifika kassetter.  Det är alltså möjligt att ta bort Smart Cut kassetten för klippning och sätta på en annan kassett som till exempel Ultra Groomer eller Razor, från det omfattande TMSYSTEM™-sortimentet. På ett par minuter så har maskinen gjorts redo att ta sig an nya arbetsuppgifter. Snabbt och enkelt tack vare den smart utformade konstruktionen med fyra bultar "Easy-In-Easy-Out".